Frågor och svar bolån

Jämför bolån

Jämför bolån - Zensum

Zensum samlar in erbjudanden från olika banker så att du kan se var du kan få den lägsta räntan – Zensums mål är att du ska få bättre lånevillkor och lägre kostnader. Zensums låneförmedling är helt kostnadsfri för dig som kund.

bluestep-bank - jämför bolån

Bluestep Bank är ett modernt alternativ till andra banker som ger fler möjlighet till att ta ett bolån och att kunna äga sitt boende oavsett anställningsform och kredithistorik.

hypoteket logotyp

Hypoteket är en helt digital bolåneutmanare som utmanar storbankerna med lägre räntor och en enkel och smidig process. Som kund hos Hypoteket behöver du aldrig mer oroa dig för om din boränta är bra eller dålig. Hypotekets räntor är färdigförhandlade och alltid konkurrenskraftiga. Idag kan ett genomsnittligt hushåll spara över 10 000 kr per genom att flytta sitt bolån till Hypoteket. Att flytta sitt bolån är enkelt eftersom Hypoteket tar hand om allt jobb. Hypoteket har dessutom Sveriges nöjdaste bolånekunder enligt Trustpilot.

Lånekoll - jämför bolån

Lånekoll är experter på lån och krediter. Deras uppgift är att vara din expert, och ge dig de bästa alternativen.

Oavsett om du är börshaj eller sifferskraj förtjänar du att veta hur det ligger till. Därför finns Lånekoll – en tjänst som hjälper dig skaffa koll på dina lån. Lånekoll hjälper dig att hitta rätt bolån, skaffa lånelöfte, förhandla ett nytt bolån eller omförhandla ditt nuvarande bolån.

Fördelar med Lånekoll

  • Få låneerbjudanden från fler än 30 banker
  • Lån vid betalningsanmärkningar
  • Signera med BankID – snabbt och enkelt
  • Svar inom 10 minuter
  • Löser skuld hos Kronofogden vid fast anställning
  • Lån utan säkerhet
  • Direktutbetalning – du slipper vänta
  • Vi förhandlar de bästa villkoren för dig – helt kostnadsfritt
  • Personlig service och rådgivning

Relaterade artiklar

Bolånekalkylator

Bolånekalkylator

Bolånekalkylator på hurmycketkanjaglåna.nu Att ta ett bolån är en av de största ekonomiska besluten i livet, och det är viktigt att ha all information till hands för att göra ett välgrundat val. På...

Samla lån och krediter i ditt bolån

Samla lån och krediter i ditt bolån

Många där ute vet inte om att man kan låna upp på sitt bolån med ett utökningslån. Har man andra lån och krediter kan det vara fördelaktigt att samla dessa i ett bolån. Varför Samla Privatlån? I de...